Matija Cvek otkrio kako se zove njegova nova ljubav!

Nije više tajna – nova ljubav Matije Cveka je Anda! U novoj retro kampanji Optike Anda, glazbeni slavuj Matija Cvek teleportirao se nakratko u modnu i glazbenu prošlost 90-tih godina. Matija Cvek je poznati glazbenik koji broji obožavateljice diljem Hrvatske. Njegove pjesme i njegovi koncerti su nam omiljeni događaji i eventi. No, osim što je vrhunski pjevač, Matija je poznat i po osebujnom modnom stilu koji njeguje godinama. Svjedočimo povratku retro trendova iz devedesetih, a kako je moda fluidna i brzo se mijenja, tako smo se i sami ponovno vratili u eru razigranih modnih dodataka i stila koji smo obožavali.

Osim same nostalgije za tim vremenima, moramo priznati kako neki ljudi zaista šarmantno nose retro estetiku. Popularni glazbenik Matija, zajedno s Donnom Lugonjom i Dorom Martinović, snimio je kampanju za svoju novu ljubav, Optiku Anda.

Matija Cvek kao retro zavodnik u novoj kampanji Optike Anda

‘Ptice na grani’ znaju kako mladi glazbenik svojom karizmom i osobnošću osvaja srca brojnih obožavateljica, pa stoga ne čudi kako je u novoj retro kampanji osvojio i #andagirls Doru Martinović i Donnu Lugonju. Naime, ovaj zabavni trio je snimao zajedno kampanju koja nas je teleportirala u devedesete. Naglašeni i predimenzionirani okviri u sinergiji s energijom koja pršti iz ovih fotografija stvorila se posebna atmosfera. Kako je bilo na snimanju i što nam Matija ima novog otkriti, odlučili smo saznati u nastavku.

Obožavamo tvoju glazbu koja nas neodoljivo podsjeća na funky devedesetih. Osim toga, primijetili smo kako njeguješ i retro stil, odakle crpiš inspiraciju za modne komade?

Mislim da njegujem više stilova, haha! Volim naravno i retro, funky stil jer i sviramo funk glazbu. Malo tu i tamo škicnem da vidim što ima kod Bruna Marsa i u svijetu mode.

Koje modne detalje bi posebno izdvojio kao najvažnije?

Ako nešto moram izdvojiti, onda su to stvarno naočale i tenisice.

Iza tebe stoje brojni projekti i produkcije, ali kampanja Optike Ande u kojoj si s Doricom i Donnom Lugonjom nam je posebno zanimljiva. Kakva atmosfera je vladala na snimanju?

Na snimanju je bilo odlično, super opuštena atmosfera. Prvi put sam radio s Doricom i Donnom. Nadam se da sam se dobro snašao. Hvala cijeloj ekipi na snimanju i Optici Anda na prilici da budem dio ove cool retro modne priče!

Mnoge djevojke će im zavidjeti, sakriješ li ikad pogled ispod naočala da se zaštitiš od obožavateljica?

Hahahha! Ma ne, ali naočale svakako dobro dođu jutro nakon intenzivnih koncerata!

Koji su planovi za jesen, izlazi li nova pjesma?

Bliži se kraj ljetne turneje koja je bila odlična, svirali smo od Osijeka do Dubrovnika. U rujnu s bendom ulazim u studio završiti novu pjesmu koja će se naći na novom albumu, snimanje video spota i velike pripreme za 2.12. koncert u Domu Sportova. Taj koncert nam je kruna svega do sad što smo napravili s prvim albumom „Izbirljivo i slučajno“.

Posjetite najbližu Anda poslovnicu, iskoristite pogodnosti koje vas tamo očekuju i uokvirite svoj pogled!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...