Mladen Grdović odbrojava do važnog dana, pohvalio se i da će do tada piti samo vodu, a evo i zašto!

Mladen Grdović održao je koncert u Solinu na kojem je obavijestio svoju publiku kako će idućih 27 dana piti samo vodu, a objasnio je i zašto.

Pjevač Mladen Grdović nastupao je u Solinu povodom blagdana Male Gospe gdje se pun energije i dobrog raspoloženja s pozornice obratio svojim obožavateljima.

“Još 27 dana mi nedostaje da vratim vozačku. Dotad pijem samo vodu!” poručio je Grdović.

Podsjetimo se, pjevač je u proteklih nekoliko mjeseci imao istupe u alkoholiziranome stanju što mu je puno fanova hrvatske scene zamjerilo, a prvu neugodnost doživio je na nastupu u Sloveniji kada je pao na pozornici jer je zbog pretjeranog alkohola bio u nemogućnosti stajati.

U Kloštru Podravskom našalio se na svoj račun pa rekao da padaju i nogometaši, Liverpool i svi aludirajući na finalnu utakmicu Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola.

”Ja sam neuništiv kao izvanzemaljac”, izjavio je potom te nasmijao publiku.

Pisalo se i o skandalu na njegovom nastupu u Zagrebu. Ipak, organizatori su tad rekli da Mladen nije radio probleme, već da je do trzavica došlo između dva Grdovićeva suradnika, točnije između menadžera i bubnjara, koji je zatim odbio dalje svirati.

“Naša ekipa ih je smirivala. Grdović je odradio dobar koncert, profi s obzirom na to kako mu je bilo u ekipi”, kazali su tada organizatori, prenosi Dnevnik.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...