Optike Ghetaldus Dalmacija povodom 65. rođendana daruju vas s popustom od 30% na sve dioptrijske i sunčane okvire te besplatnom kontrolom dioptrije

Kvaliteta usluge koju garantiramo rezultat je 65. godina kontinuiranog ulaganja u naše ljude – optičare, optometriste i oftalmologe. Svakom klijentu pristupamo individualno, te nesebično dajemo svoju stručnost i znanje, na obostrano zadovoljstvo.

Iako ponosno nosimo 65 godina starosti, i dalje pratimo najnovije svjetske standarde u optici. Novi uređaji najnaprednije tehnologije, asortiman koji prati krik mode, konstantno educiranje svih zaposlenika, sve na zadovoljstvo naših postojećih i budućih klijenata.

Povodom ovog velikog 65. rođendana odlučili smo se počastiti rebrendiranjem, a vas nagraditi popustima od 30% na sve dioptrijske i sunčane okvire i besplatnom kontrolom dioptrije.

Optike Ghetaldus Dalmacija s tradicijom od 1957. godine možete pronaći na čak 4 lokacije u Splitu, ali i u Zadru, Šibeniku, Metkoviću, Imotskom, Omišu i Trogiru. Detalje lokacija i informacije za kontakt potražite OVDJE.

Uživaj u pogledu uz Optike Ghetaldus Dalmacija

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...