Pitali smo Svena hoće li poslušati Krešu i jednoga dana postati novi lovac?: “Mobitel mi je stalno na punjaču, razumijem interes javnosti, ali…”

Sjajan nastup profesora Svena Marcelića u jučerašnjem izdanju Potjere razgalio je zadarsku javnost. Kako i ne bi. S ponosom možemo kazati da smo dobili nasljednika “ikone kvizova” Mirka Miočića.

Čestitke pristižu sa svih strana. Iako je trenutno u seminarskim obavezama, Sven strpljivo odgovara na poruke i pozive. Razumije interes javnosti i medija za njegov nastup.

Dobro, mobitel mi je malo više na punjaču, sada moram pronaći vremena, odgovoriti na neke poruke i napisati Facebook status preko kojeg ću zahvaliti svima, kaže Marcelić.

Profesor s Odjela sociologije zadarskog Sveučilištu kući je otišao s osvojenih 115 tisuća kuna. Potrošit će ih prvenstveno na obitelj. Počastit će se i s putovanjem i pokojom dobrom knjigom.

Nakon što je u završnoj potjeri skupio zapanjujuća 22 koraka, točnije 21 točan odgovor i pobijedio lovca Krešimira Sučevića Međerala, oborio je rekord emisije. Svojim znanjem impresionirao je i samog Krešu.

“Ovaj rezultat vrijedan je nekoga tko bi mogao jednog dana sjediti na ovom stolcu”, izjavio je.

Svena smo upitali ima li želje postati lovac?

Nisam spreman na to. Teško bi mi bilo uskladiti tu obavezu s ostatkom života. Živim u Zadru, radim posao koji volim… Shvaćam da je to zanimljivo, jer lovci su već godinama isti, ali ne, nemam takav interes. Kviz mi je hobi, igram pub kvizove, sada ću nastupiti i na Memorijalu Mirka Miočića, ali dalje ne bih išao, zaključuje Sven kojeg smo pustili da istovremeno uživa i odmori od ‘hajpa’ koji se s dobrim razlogom stvorio oko njegovog imena.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...