Prodaje se prvi 18+ čips s okusom vagine. Ljudi su zgroženi.

Tvrtka za proizvodnju grickalica Chazz iz Litve lansirala je čips s okusom vagine koji ima ‘jedinstven’ okus za ‘hrabre’ i ‘slobodne’ pojedince. Cijena mu je 75 kn.

Tvrtka sa sjedištem u Litvi, na čijoj web stranici stoji da su ‘mladi, hrabri i društveno odgovorni’, kaže da je nedostatak seksa među milenijalcima bio pokretač za ovaj čips.

– Ovaj katastrofalan trend shvatili smo vrlo osobno – navodi se u priopćenju, te se tvrtka poziva na istraživanje koje sugerira da ‘milenijalci imaju tri puta manje seksa nego što su imali njihovi roditelji u njihovoj dobi’

– Nakon što ga kušate, prisjetit ćete se svojih najluđih ljubavnih avantura, svoje prve prave ljubavi – piše na službenoj stranici tvrtke.

Čips može biti i duhoviti dar za voljenu osobu “za početak romantične večeri”, dodaje se. Cijena mu je 9,99 € (75 kn) i distribuiraju se samo u Europi.

Ipak, većina je ostala zgrožena ovim čipsom.

– Volio bih misliti da je to šala, ali bojim se da nije – bio je jedan komentar.

– Ne mogu čak ni shvatiti kome misle da to prodati. A, neću ni pokušavati razmišljati o aromi – bio je još jedan komentar.

Ovaj 18+ čips se sastoji od 56% krumpira, biljnog ulja, maltodekstrina, soli, luka, češnjaka, šećera, vrhnja u prahu, ekstrakta kvasca, prirodne arome, regulatora kiselosti (natrijev acetat), limuna u prahu (limunov sok u prahu, prirodna aroma) , peršina, crnog papra, prirodna aroma vrhnja, antioksidans (limunska kiselina), lovorov list, prenosi 24 sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...