Uskoro se na Višnjiku održava Europsko natjecanje iz područja prometne edukacije djece za sigurno upravljanje biciklom u prometu

Hrvatski autoklub, u suradnji s međunarodnom automobilističkom organizacijom Fédération Internationale de l’Automobile (FIA), domaćin je i suorganizator Europskog natjecanja iz područja prometne edukacije djece za sigurno upravljanje biciklom u prometu , koje će se od 24. do 27. rujna 2022. održati u Sportskom centru Višnjik u Zadru.

U natjecanju sudjeluje 19 ekipa iz 18 europskih zemalja, uključujući i Republiku Hrvatsku. Ekipe čine dvije djevojčice i dva dječaka, učenika petih i šestih razreda osnovne škole, koja predstavljaju svoje zemlje kao i nacionalne autoklubove iz tih zemalja.Natjecanje je iz područja poznavanja prometnih pravila i propisa te vještina vožnje biciklom.

Svečano otvaranje ovog natjecanja održat će se u nedjelju 25. rujna.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...