Postani dio mladog tima s vizijom: Falkensteiner Guest Engagement Center traži baš tebe!

“Mi smo mladi tim s vizijom”, kaže Bruna, koja zajedno s Tenom i Josipom karijeru gradi u Falkensteiner Hotels & Residences. Što im je zajedničko? Jedan dio svog puta u renomiranoj hotelskoj kući proveli su u Guest Engagement Centeru (GEC). Kako kažu, tamo su dobili sve što im je bilo potrebno da budu najbolji u svom poslu uz sjajnu atmosferu i divne kolege.

– Ekipa je super, a mentori odlični. Motiviraju nas i pomažu u radu. Daju nam smjernice kako bi što bolje odradili svoj posao”, kaže Tena iz Zagreba, koja je karijeru u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera počela na recepciji, a danas radi na rezervacijama.

Moderno radno okruženje, cjelogodišnje zaposlenje, smještaj za zaposlenike, fleksibilni sati rada, aktivno korištenje i usavršavanje stranih jezika, 25 dana godišnjeg odmora – ovo je savršena prilika za proaktivne mlade ljude!

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

 

Podrška u svakom smislu

Josip je svoj put u Falkensteineru započeo je u Guest Engagement Centeru, a danas karijeru gradi u online teamu. S novim radnim mjestom došli su novi izazovi koje je brzo savladao.

– Iako sam mislio da nisam dovoljno tehnički potkovan za poziciju na koju sam namjeravao prijeći, shvatio sam da se uz podršku kolektiva može svladati svaki poslovni izazov i danas sa zadovoljstvom radim svoj posao, rekao je Josip.

Tome svjedoči i Bruna koja je prije tri i pol godine došla u Hrvatsku iz Italije. Danas je team leader u Guest Engagement Centeru i uživa u svom poslu.

– Radna atmosfera je ugodna, uglavnom su to mladi ljudi koji vole učiti komunicirati. Veseli me što mogu pomoći i biti im podrška, kazala je Bruna.

Falkensteiner Club Funimation Borik

 

Osjećaj zajedništva, ugodno okruženje i podrška

Falkensteiner Hotels & Residences zajedno s tvrtkom FMTG Development i turističkim savjetovanjem Michaeler & Partner dio je FMTG – Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG, jednog je od turističkih lidera u privatnom vlasništvu koji posluje u sedam europskih zemalja. Kako bi ostvarili partnerski odnos sa zaposlenicima u Falkensteineru sustavno usavršavaju posebne programe koji uključuju cijeli niz pogodnosti, edukacija i motivacijskih metoda.

– Uz sve navedeno, dodatna motivacija mi je tim koji je stvarno fantastičan i mogu reći da nisam stekao samo kolege već i prijatelje za cijeli život, zaključio je Josip.

Ali to nije sve! Tu su pojedinačne i timske dodatne pogodnosti uključujući i zajednička okupljanja i team buildinge te posebno prilagođene cijene smještaja i ostalih usluga u hotelima – cijeli je niz prednosti rada u Falkensteineru, tvrtki kojoj su zadovoljni zaposlenici oduvijek na prvom mjestu.

Više informacija saznajte na Falkensteiner web stranici.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...