Vikinzi u Šibeniku: Netflixova hit serija snima se u Šibeniku, a pridružuje se i popularni hrvatski glumac

Set serije “Vikinzi: Valhalla” iz Dubrovnika je preselio u Šibenik, a na Tvrđavi sv. Nikole scene je snimao jedan od glavnih glumaca Leo Suter.

Druga sezona popularne Netflixove serije “Vikinzi: Valhalla” snima se u Hrvatskoj, a nakon Dubrovnika set je preseljen u Šibenik.

Tamo je na Tvrđavi sv. Nikole svoje scene snimio jedan od glavnih glumaca Leo Suter, koji glumi Haralda Sigurdssona, a fotografije sa seta mogle bi otkriti njegovu sudbinu u seriji.

Naime, Leov lik u scenama koje je snimio u Šibeniku odlazi na pogubljenje i moguće je da će vam ovi prizori pokvariti gledanje druge sezone.

Zanimljivo je spomenuti kako će se u trećoj sezoni serije glumačkoj ekipi pridružiti i naš glumac Goran Višnjić.

Višnjić će utjelovit će Erika Crvenog, legendarnog vikinškog oca Leifa Eriksssona, kojeg glumi Sam Corlett, i Feydis, koju glumi Frida Gustavsson, koji živi u egzilu na Grenlandu zbog zločina koje je počinio na Islandu i u Norveškoj.

Inače, scenarist serije “Vikinzi: Valhalla” je Jeb Stuart koji je poznat po blockbusterima “Umri muški” i “Bjegunac”, a radi se o nastavku hit-serije “Vikinzi” Michaela Hirsta, prenosi Dnevnik.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...