Zadrani gaze sve, pala i Uranija! Jerbić: “Bili smo bolji, navijači bodrite nas!”

Nogometaši HNK Zadra i nakon desetog kola u 3.NL-jug (četvrti rang natjecanja) ostali su neporaženi! U Baškoj Vodi pred 115 gledatelja  pobijedili su Uraniju s 2-0 golovima koji su postigli Luka Viduka (75.) i Kristijan Jurić (90.). Oba zgoditka su bila prekrasna udarcima s ruba šesnaesterca. Šesta je ovo pobjeda Zadrana u nizu!

HNK Zadar je i dalje vodeći na ljestvici sa 26 bodova, slijedi Zagora Unešić 24, Uskok Klis 22 boda i tako dalje.
U 11. kolu sljedeće subote 29.listopada u 15 sati, HNK Zadar je na Stanovima domaćin dvanaestoplasiranom GOŠK Dubrovniku.
Kapetan Zadra, 32- godišnji stoper Jure Jerbić zadovoljno je kazao:

Očekivali smo tešku utakmicu, s obzirom na loš teren i nije bilo pretjerano lijepe igre, ali cijeli smo utakmicu bolje stajali na terenu, imali posjed lopte i sasvim zasluženo slavili. Domaćin je bio borben, uostalom, tome smo se i nadali, stajali su iza u bloku i čekali naše greške, pokušavali su nešto preko kontri, međutim, puno smo kvalitetnija momčad, i kao što sam rekao, zasluženo smo pobijedili. Najprije ćemo se odmoriti, i onda pripremiti za GOŠK Dubrovnik na Stanovima, idemo zadržati prvo mjesto, pozivam naše navijače da nas bodre u što većem broju, kazao je kapetan Jerbić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...