Novi šok za KK Zadar, očekuje ga 3.001 euro kazne! Vidan: “Prema izvješću delegata, padali su upaljači!”

KK Zadar će najvjerojatnije biti novčano kažnjen zbog bacanja upaljača iz publike, na utakmici sedmog kola ABA lige između Zadra i Budućnosti odigrane u subotu 19. studenog u dvorani Krešimir Ćosić! Blagajna Kluba ionako je prazna, tako da će ova kazna biti još jedan financijski udarac.

Disciplinski sudac ABA lige Hrvoje Vidan bio je vrlo jasan.

Nakon svakog odigranog kola dobiva se izvješće delegata, nakon čega stranke imaju određeni vremenski period da ga ospore, onda se donosi odluka o novčanoj kazni, u pravilu se odluka o kazni donosi to do prvog sljedećeg kola. Dobio sam izvješće delegata u kojem stoji da je više upaljača bačeno i to u dva navrata, za vrijeme, kao i nakon utakmice! Upaljači su pali desno od zapisničkog stola. Minimalna novčana kazna za takav prekršaj iznosi 3.001 euro. Inače, maksimalna kazna ide sve do 50 tisuća eura, i to u slučaju ako se ovo ponavlja nekoliko puta u sezoni, i ako nekoga upaljač pogodi u glavu, zaključio je disciplinski sudac ABA lige Vidan.

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...