Prošlogodišnji najljepši Advent u Hrvatskoj dobiva nastavak i ove godine! U Jasenicama će nastupiti Minea, Klapa Iskon te Kuzma i ShakaZulu

I ove godine Advent u Jasenicama gostima nudi raznolik i zanimljiv program praćen prigodnom gastronomskom ponudom. Ove godine odvijat će se na Pijaci, a zabavni program uveličat će Minea, Klapa Iskon i Kuzma i Shaka Zulu. 

16. prosinca će na koncertu Zapjevajmo Božiću nastupiti Renata Končić Minea, dok će sam blagdan Božića u Jasenicama uveličati Klapa Iskon. Za nezaboravni doček Nove godine pobrinut će se Kuzma i Shaka Zulu. Osim koncerata i zabavnog programa u sklopu Adventa održate će se i raznovrsne radionice za djecu, dječje predstave te humanitarni božićni sajam, a za one najmlađe organizirana je i podjela poklona.

Podsjetimo, čitatelji portala Gradonačelnik hr. su Advent u Jasenicama 2021. godine proglasili najljepšim u Hrvatskoj, stoga ne treba sumnjati da će ove godine opravdati i nadmašiti očekivanja! Jedva čekamo da započne Advent u Jasenicama!

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...