Uhvatila taksista kako se šulja po njezinom stanu sat vremena nakon vožnje, dobio otkaz

Tiktokerica pod korisničkim imenom @gigirao objavila je apel svim korisnicima da budu oprezni jer je na svojoj kameri u stanu vidjela taksista kako se u njezin dom ušuljao otprilike sat vremena nakon što je nju i njezinog dečka odvezao kući.

– Još sam u šoku, čuvajte se, molim vas”, obratila se ova korisnica na TikToku i otkrila zastrašujuću situaciju u kojoj joj je taksist provalio u stan dok je spavala. Videozapis je prikupio preko pola milijuna pregleda, kao i hrpe komentara zabrinutih korisnika, prenosi Index.

Zahvalna jer je imala kameru u stanu

Ona je ispričala kako je jedne večeri kad se vraćala s dečkom iz izlaska pozvala taksi. Kaže da ih je taksist pokupio i ponašao se normalno tijekom vožnje te ih sigurno dovezao kući. Par je ostavljen ispred stana malo prije ponoći, a na sigurnosnoj kameri u stanu postoji i snimka njihovog ulaska u stan.

– Zaključali smo vrata, napravili nešto za jesti i ubrzo otišli spavati. Sljedećeg jutra provjeravam svoju kameru jer smo je zapravo nabavili da možemo gledati kako se vraćamo iz bara, često se tomu smijemo. Sad sam zahvalna jer smo je imali kad se ovo dogodilo, priča.

Što bi bilo da dečko nije bio u stanu?

A na snimci kamere imala je što i vidjeti. Otprilike sat vremena nakon što su ona i dečko stigli kući, nepoznati muškarac ušao je u njezin stan. Stajao je na vratima i razgledavao. Nakon nekog vremena samo je izašao. Tiktokerica je nakon toga pregledala stan i primijetila da joj je mreža na prozoru razderana. Odmah je obavijestila policiju.

Korisnici TikToka bili su prestravljeni. “Sigurno je došao po tebe. Bože, koliko je ovo strašno”, napisala je jedna korisnica. Drugi korisnik složio se s njom: “Vjerojatno je provjeravao kako ući, da se može vratiti kada dečko ne bude u stanu.” “Strah me pomisliti što bi bilo da ti dečko nije bio tu. Nabavite još kamera”, dodao je treći.

Taksist dobio otkaz

Kako bi utvrdili je li viralni video originalan, Bored Panda je stupio u kontakt s tvrtkom. Austen Radcliff, predstavnik za sigurnosne komunikacije, poslao im je izjavu glasnogovornika tvrtke:

-Postupci ovog vozača su neprihvatljivi, ne radi više i nema pristup našim uslugama, a mi smo spremni pomoći policiji u njihovoj istrazi. Također su dodali da politika firme zabranjuje svaki kontakt između vozača i putnika nakon vožnje: – Kontakt bi se trebao prekinuti kada je vožnja ili dostava završena, osim ako se radi o vraćanju izgubljenog predmeta. Neželjeni kontakt može se smatrati uznemiravanjem i uključuje, između ostaloga, slanje poruka, pozivanje, kontakt na društvenim mrežama, posjet ili pokušaj osobnog posjeta nekome nakon što je vožnja ili dostava završena.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...