Zadrani u derbiju slavili preokretom! Bubalo:”Žao mi je što Zadrani ne podržavaju ove momke, dobro i pošteno radimo!”

Odlična igra HNK Zadra koji se ponovno vratio na vrh ljestvice 3.NL-jug (četvrti rang natjecanja)!

Momci Želimira Terkeša su u derbiju 13.kola na Stanovima pred 220 gledatelja pobijedili Zagoru iz Unešića rezultom 3-2.

Poveli su Zadrani preko Čurjurića (12.) eurogolom iz voleja, lopta mu je sjela na punu nogu, strahovit udarac. Poravnali su gosti iz Unešića preko Ivaniševića (28.), koji je iskoristio neopreznost domaće obrane, izbio sam ispred vratara Stojanova, kojeg je zaobišao i smireno pogodio. Zagora je povela preko Božića (32.) udarcem s pet metara, nakon što mu je s lijeve strane asistirao Vidović.

Priči tu nije bio kraj. Ukazao se Ivan Bubalo koji je sa dva svoja pogotka glavom riješio utakmicu (48. i 66.), smirivši tako 80-ak navijača Zagore, popularne “Pašajice” na sjevernoj tribini Stanova. Moramo kazati da HNK Zadar nije imao pravu pomoć s tribina, gostujući navijači su bučno navijali, kao da se nije ni igralo u Zadru!

HNK Zadar dva kola prije kraja prvog dijela sezone zauzima vodeće mjesto na ljestvici s 32 boda, ispred Zagore koja ima 30.

U 14. kolu sljedeće subote 19. studenog u 13.30 sati Zadrani gostuju kod šestoplasiranog GOŠK Kaštela.

Dvostruki strijelac s ukupno osam prvenstvenih golova, 32- godišnji Ivan Bubalo bio je zadovoljan, uputivši i jednu kritiku.

– Dobro smo radili i digli se nakon poraza u Vodicama. Odlično smo otvorili utakmicu, mišljenja sam da smo u prvih pola sata igre mogli voditi s čistih 3-0, naime, Pranić je pogodio vratnicu, a Jurić gredu. Njihov ukrajinski vratar Lytovka je branio nemoguće! Kad se činilo da tonemo pokazali smo karakter, preokrenuli i zasluženo pobijedili. Nije bilo nimalo lako, Zagora se došla nadigravati i nisu se branili kao ostale momčadi koje dođu na Stanove. Bit će borba do samog kraja, na nama je da nastavimo raditi i dalje. Moram i ovo kazati, vidjeli ste da su došli gostujući navijači, ne mogu shvatiti i žao mi je da Zadrani ne podržavaju ove momke koji igraju za HNK Zadar! Ne mogu shvatiti da se na Stanovima ne može okupiti 500 do 600 ljudi, to mi je žalosno, ali ipak mislim da na tribinama ima ljudi koji vole ovaj klub. Dobro i pošteno radimo, mislim da bi nas navijači trebali podržati, s ciljem da uđemo u viši rang, kazao je Bubalo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...