Cestitka_Uskrs

Ekipa Ludogorec Trabakul osvojila sve nagrade na malonogometnom turniru u Privlaci

Peto izdanje malonogometnog turnira, što se u Privlaci održava u sklopu Adventa, pripao je u potpunosti ekipi Ludogorec Trabakul. Osim što su odnijeli glavnu nagradu od tri tisuće kuna, njihovom igraču Ninu Vukoši, pripale su i dvije pojedinačne nagrade – one za najboljeg igrača i strijelca turnira sa 13 golova. Zanimljivost ovog sportskog natjecanja (Cageball) što ga priređuje MNK Privlaka 2017, je igranje u kavezu sa po tri igrača u svakoj ekipi. Jedno od specifičnih pravila je i to što se „penali“ izvode petom sa više od polovice terena.

Penali petom odlučili pobjednika

Upravo su ti „penali“ odlučili ovogodišnjeg pobjednika. Domaća ekipa Beach bar Batela  „izgubila je dobivenu utakmicu“ . Ispustili su prednost od dva razlike, a gol za konačnih 4:4, zaista u posljednjoj sekundi postigao je Renato Nović. Prilikom izvođenja „penala“ petom, u trećoj seriji ostali su Roko Jurić za Batelu i Nino Vukoša za Ludogorec Trabakul. Njih dvojica su raspucavali u čak šest pokušaja. Pobjednika je odlučio spretniji Nino Vukoša, koji je tako svojoj ekipi donio trijumf nakon poraza u prošlogodišnjem finalu. Pehare, medalje i novčane nagrade uz Šimu Begonju iz Udruge Šijavoga dijelio je i Gašpar Begonja, načelnik Općine Privlaka. Na turniru u „kavezu“ i to pod šatorom, ove je godine sudjelovalo 17 ekipa. Sve utakmice sudio Krešo Zrilić.

Finale:      Ludogorec Trabakul – Beach bar Batela  8:7 na penale (4:4)

LUDOGOREC TRABAKUL: Nino Vukoša (1), Nikola Čirjak (1) Ivan Sarić, Renato Nović (2), Andrija Šišeta.

BEACH BAR BATELA: Stipe Glavan, Roko Jurac (1), Frane Bašić (1), Kristijan Čvrljević, Lovre Kresović (2).

Novčane nagrade, pehari i medalje

1. mjesto: Ludogorec Trabakul – 3000 kuna

2. mjesto: Beach bar Batela –       1500 kuna

3. mjesto: Feri –  500 kuna

Najbolji igrač: Nino Vukoša (Ludogorec Trabakul)

Najbolji strijelac: Nino Vukoša (Ludogorec Trabakul) – 13 golova

Rezultati svih 16 utakmica

Rezultati: Pretkolo: Dračevac Ninski – Vatikan 4:3 na penale (3:3); Osmina finala: Moreta – Rođaci 3:0, Dračevac Ninski – Jazavci 6:4, Beach bar Batela – Francuzi 4:2, Ludogorec Trabakul – Svejedno 6:5, Kontrol biro – Nespremni 5:3, Planura – Osmica 8:0, Feri – Inter Privlaka 7:2, Konoba Jaz Zaton – Cafe bar Tonći 6:3; Četvrtfinale: Beach bar Batela – Dračevac Ninski 5:0, Ludogorec Trabakul – Moreta 5:4 na penale (4:4), Feri – Kontrol biro 5:2, Konoba Jaz Zaton – Planura 4:1; Polufinale: Beach bar Batela – Feri 4:3, Ludogorec Trabakul – Konoba Jaz Zaton 7:4; Finale: Ludogorec Trabakul – Beach bar Batela 8:7 na penale (4:4).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...