Izvrsna atmosfera na Adventu pod kišobranima s Općom opasnosti

„Pobjeg’o sam od nas, od ovoga grada…“ pjevao je frontman Opće opasnosti Pero Anić sinoć na Adventu u Zadru na Trgu Petra Zoranića, ali nije bježao ni on niti publika, koja se u velikom broju okupila kako bi prkosila povremenoj kiši i uživala u jednoj posebnoj adventskoj večeri.

Organizatori iz Turističke zajednice grada Zadra nadali su se da će se obistiniti prognoza kako navečer neće biti kiše, no kada se pojavila nitko za nju nije mario.

Jedva sam čekao stati pred zadarsku publiku, bilo mi je teško kad je koncert odgođen s predviđenog termina. Sad ćemo zajedno s vama otjerati kišu. – poručio je Anić s pozornice, nakon čega su se počeli redati dobro poznati hitovi benda iz Županje, od ranih „Jednom kad noć“, „Treba mi nešto jače od sna“, do nešto novijih „Uzalud sunce sja“, „Pusti me na miru“…

Vjerna publika željna dobrih rokerskih koncerata pjevala je zajedno s bendom, a svaka pojava kiše bila je praćena otvaranjem kišobrana, ali ne i prestankom zabave. Umjesto predviđena dva sata, koncert je trajao skoro 2 i pol, budući da je publika glazbenike nekoliko puta vraćala na bis.

– Napravili smo na kraju jedan lijep koncert, nadam se da će svi koji su na njemu bili sutra lijepo pričati o ovome što se dogodilo. Bojao sam se da će ljudi ostati doma kad vide da ima kiše, na sreću nije došlo do toga, nekoliko puta je dolazila i odlazila, ali nije nas uspjela rastjerati. Hvala puno Turističkoj zajednici na pozivu, vidimo se na nekom novom susretu. – rekao je Anić nakon koncerta.

U ovom tjednu Zadrane na Adventu očekuju novi izvođači: večeras nastupa klapa Munita, u četvrtak Gina & The GeeGee’s, u petak Četiri tenora, a u subotu Ivan Zak. Najmlađi će se danas i sutra moći družiti sa sv. Lucijom, dok za vikend dolazi toliko čekani Djed Božićnjak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...