Tužan kraj potrage za nestalom ženom u Slavonskom Brodu

Jučer u 13:30 sati na dežurni telefon HGSS Stanice Slavonski Brod zaprimljena je dojava od PU brodsko posavske o nestanku žene na području mjesta Sibinj.

– Na teren izlazi pet spašavatelja i s djelatnicima policije kreću s traganjem. Slijedom prikupljenih informacija potraga se usmjerava na obalu rijeke Save u Slavonskom Brodu. Pretražuju se okolni putevi i površinski se pretražuje rijeka s obale do kasnih večernjih sati. Visok vodostaj rijeke Save i noć dodatno otežavaju potragu. Potraga je nastavljena idućeg dana u ranim jutarnjim satima. Na teren izlazi dvanaest spašavatelje s plovilom i ronilačkim timom Stanice Slavonski Brod.

U 10:15 iz plovila uz pomoć sonara locirano je vozilo pod vodom. Ronilački tim osigurava vozilo do dolaska JVP Slavonski Brod te im pomažu pri izvlačenju vozila iz rijeke. Intervencija završava u 12:00 povratkom spašavatelja u Stanicu, priopćeno je iz Hrvatske gorske službe spašavanja.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...