Bepo Bajlo ljutito opleo po Pupić Bakraču: “Neće on odlučivati o tome hoće li igrači HNK Zadar dobivati plaće, priča gluposti!”

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije, Marko Pupić Bakrač, nam je u razgovoru prije tri dana rekao da smatra kako je HNK Zadar amaterski klub i da kao takav ne treba dobivati nikakva sredstva, jer igra tek u četvrtom rangu natjecanja, odnosno u 3.NL-jug. Pupić Bakrač je i mišljenja kako se rade financijske malverzacije kako bi HNK Zadar dobio nepripadajuća sredstva.

Kontaktirali smo dugogodišnjeg djelatnika kluba sa Stanova, profesora Josipa Bepa Bajla (79), koji je bio ljut kao ris, ljutito je poručio Pupić Bakraču:

– Sve što valja treba srušiti, srušiti treba je li?! Zar treba sve ugasiti, djeca su nam ušli u Prvu ligu, pioniri i kadeti, zar to treba ugasiti?! Nikakva mi sredstva od Grada Zadra ne dobivamo, već od naših sponzora, a ono što dođe usmjerimo prema Školi nogometa! 

Pupić Bakrač spominje da je HNK Zadar amaterski klub koji igra u četvrtom rangu natjecanja, te da plaća igrače po 6 tisuća kuna?

– On o tome ne odlučuje! Takav je Zakon o sportu koji daje prostor da se mogu isplaćivati plaće igračima. Neće Pupić Bakrač odlučivati hoće li igrači HNK Zadra dobivati plaće, kad bude on na čelu neka odlučuje! Također i voditelj škole nogometa Krešimir Gojun apsolutno zaslužuje plaću, jer mu je to radno mjesto. Ne bojim se ničega, ali mi smeta kad netko kaže da ljudi koji se žrtvuju cijeli tjedan, danima na terenu, da ne zaslužuju jedan honorarčić kako bi imali za kavu! Sve ovo što Pupić Bakrač govori su samo insinuacije, ako misli da su u Klubu bile malverzacije neka provjerava, ali tvrdim da nije to tako kako Pupić Bakrač govori. To što on govori su gluposti, kazao je Bepo Bajlo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...