Cestitka_Uskrs

Bivši Partizanovac Petar Aranitović pred potpisom za KK Zadar: “Dosta mi je u karijeri pomogao Duško Vujošević, pozdravljam navijače Zadra!”

Kao što smo pisali, bivši košarkaš beogradskog Partizana, Petar Aranitović (28 god., 194 cm) na korak je do potpisa s KK Zadrom, Petar nam je u kratkom razgovoru pohvalio i navijače Zadra:

– Već sam stigao u Zadar, na jučerašnjem popodnevnom treningu sam se pojavio kratko, nisam ništa još službeno potpisao, tako da će se sve znati brzo. Mogu reći da sam jako zadovoljan što ću raditi s trenerom Danijelom Jusupom i igračima koji imaju ove sezone vrhunske rezultate. Želim pozdraviti i navijače Zadra, imam najljepše mišljenje o njima. Iako nisam igrao duže vrijeme, neće mi biti problem nametnuti se, jer sam već igrao ABA ligu, ali brzo ću se uklopiti.

Dosta mi je u dosadašnjoj karijeri pomogao Duško Vujošević kod kojeg sam bio četiri godine, on je ostavio ogroman trag u mojoj igri, u razmišljanju i shvaćanju košarke. Malo je nedostajalo da debitiram već u utorak u susretu protiv Cibone, za koju igra moj mlađi brat Aleksandar, ali ne mogu se još registrirati za Prvenstvo Hrvatske, poručio je Petar Aranitović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...