Kraljica Torcide Mirta Šurjak o lošoj igri Hajduka: “Da mogu svašta bi rekla, nakon ovakvih utakmica u seriji “Velo misto” su se razbijali izlozi!”

Nogometaši Hajduka neugodno su šokirali Torcidu s dva poraza u nizu u SuperSport HNL-u. Najprije su Splićani prije osam dana poraženi na gostovanju kod Istre s 3-0, potom su i jučer na Poljudu u Jadranskom derbiju protiv Rijeke izgubili s 1-2. Na ljestvici Dinamo je vodeći s 46 bodova, Hajduk je drugi s osam bodova manje, ali i s jednom odigranom utakmicom više.

Za komentar loše Hajdukove igre upitali smo splitsku sportsku novinarku koja radi za HRT, 39-godišnju Mirtu Šurjak, koja smatra kako prvenstvo još nije riješeno:

– Ako ćemo iskreno, Hajduku nedostaje pet igrača, i to je evidentno! Igramo igru tako da se nabija lopta preko Livaje, za ovakav sustav igre koji traži trener Ivan Leko jednostavno fali kvalitetnih pojačanja i to na svim pozicijama. Hajduk nije ni sjena onoga što je bio na pripremama, dva poraza u nizu, to je gorak okus! Ne mogu ja nešto konkretno govoriti o igri Hajduka, jer radim i ne mogu komentirati. Ja vam ne mogu govoriti kao što će vam reći Edo Pezzi i Zdravko Reić, jer ne smijem! Da mogu svašta bi rekla, kaže Mirta i nastavlja kako se bodovni zaostatak za Dinamom još može stići:

– Čuda uvijek postoje, ali gotovo je onda kad je gotovo, nikad se ne bih predavala, jer je puno utakmica još preostalo do kraja da bi se donosili zaključci. Moram i ovo kazati, svaki put kad je važno Hajduk ne napravi iskorak, već napravi dva koraka nazad, i to mi je najžalosnije. Propustili smo kiks Dinama koji nikad nije bio lošiji. Nisu opravdanje vremenski uvjeti za jučerašnju igru protiv Rijeke. Nakon ovakvih utakmica u seriji “Velo misto” su se razbijali izlozi! Nije samo trener Ivan Leko kriv, ma sve skupa, najlakše je kriviti trenera, ali nije uvijek samo on kriv, zaključila je Mirta Šurjak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...