Let 3 prema anketama fanova jedan od favorita Eurosonga!

Nakon što su neke države objavile tko će ih predstavljati na Eurosongu, pojavile su se razne ankete koje prikazuju tko su favoriti za ovogodišnje natjecanje.

Eurosong se bliži, a sve više država odabralo je svojeg predstavnika za veliko natjecanje. Ovih dana je na stranici Wiwibloggs.com osvanula anketa o najboljim pjesmama koje su dosad izašle. Stranica je specijalizirana za Eurosong i događaje vezane uz natjecanje, javlja N1.

Prema objavljenoj anketi, favorit za pobjedu ove godine je predstavnica Norveške Alessandra, koja će nastupati s pjesmom ‘Queen of Kings’. Iako je na kladionicama na trećem mjestu, obožavatelji natjecanja su ju smjestili na prvo mjesto.

Iza nje se na drugom mjestu našla Španjolska s pjesmom Blance Palome ‘Eaea’.

Treće mjesto zauzela je Italija, koja je odabrala Marca Mengonija i pjesmu ‘Due vite’.

Četvrto mjesto pripalo je Češkoj i njezinoj predstavnici Vesni s pjesmom ‘My Sister’s Crown’.

Na petom mjestu našla se Slovenija s pjesmom ‘Carpe Diem’ benda Joker Out.

Predstavnici Hrvatske, riječki Let 3, našao se među prvih pet od 15 odabranih, s pjesmom ‘Mama ŠČ!’. Za naše predstavnike možete glasati OVDJE. Let 3 je prvo bio na šestom mjestu, zatim na drugom, a sada su na prvom.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...