Na A3 uočen čagalj, a u tunelu Sveti Rok od sutra zbog radova u funkciji samo jedna tunelska cijev

Životinja (uočen je čagalj) na autocesti A3 Bregana-Lipovac, na čvoru Popovača u oba smjera. Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h. Molimo korisnike za dodatan oprez. Na čvoru Zaprešić na autocesti A2 uočene su srne. Molimo korisnike za dodatan oprez. Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h.

Zbog vjetra, na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za kamp prikolice, motocikle, autobuse na kat, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I.i II.skupina vozila).

Jak vjetar usporava promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, između čvora Kikovica i tunela Tuhobić, vozi se uz ograničenje brzine. Zbog niskih temperatura i mjestimice vlažnih kolnika moguća je poledica na cestama u unutrašnjosti.

Od 13. veljače do 19. veljače, zbog radova u desnoj cijevi tunela Sveti Rok, vozit će se dvosmjerno lijevom tunelskom cijevi (smjer Zagreb), a od 20. veljače do 26.veljače zbog radova u lijevoj cijevi, vozit će se dvosmjerno desnom tunelskom cijevi (smjer Split).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...