Otkaz trojici zaposlenika KK Zadar, jedan je legendarni Petar Popović, kreću li privatne tužbe? Gunjević: “Ne mogu isključiti mogućnost novih odlazaka!”

Tragom medijskih napisa da su uručeni otkazi trojici zaposlenika, kontaktirali smo direktora KK Zadar Davida Gunjevića. Navodno su otkaze dobili Petar Popović legenda kluba, koji je bio zaposlen kao trener u omladinskom pogonu, zatim Mario Mandir kondicijski trener omladinskog pogona, te pomoćni trener juniorske momčadi Toni Matešić. Navodno će sva trojica pokrenuti tužbe preko svog odvjetnika.

Direktor Kluba David Gunjević o otkazima nam je rekao:

– S obzirom na trenutnu situaciju moralo je doći do optimizacije poslovanja, kako u seniorskom pogonu tako i u radnoj zajednici. Mi ne bježimo od toga da trenutno plaće u radnoj zajednici ne možemo pokriti, u tome smjeru se išlo. Ne mogu isključiti mogućnost novih odlazaka, ne bih o imenima zbog zaštite njihove privatnosti, ali radi se o trojici zaposlenika. Naravno da mi je krivo, nije jednostavno nekome dati otkaz. Sada nam je najveći fokus na tome da Klub održivo čitavim, odnosno da račun bude likvidan do izglasavanja proračuna.

Petar Popović, koji s svojim tricama 1986. godine uništio Cibonu u finalu Prvenstva Jugoslavije, ostalo mu je tek malo do mirovine, kratko nam je rekao:

– Ništa još službeno ne znam, kad dobijem službeno onda se možemo čuti.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...