Riječka grupa Let 3 pobijedila na ovogodišnjoj Dori; U Liverpool šaljemo našminkane uniformirane dečke koji pjevaju o mami i traktorima

Riječka grupa Let 3 pobijedio je u subotu navečer na Dori, hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije, s  pjesmom “Mama ŠČ!” i predstavljat će Hrvatsku u svibnju na Eurosongu  u Liverpoolu.

Let 3 su pobjednici Dore 2023., prema glasovima žirija i publike, a pjesma “Mama ŠČ!” osvojila je ukupno 279 bodova.

Autori pobjedničke skladbe su Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović.

Članovi benda nastupili su  odjeveni u stilizirane vojne uniforme i našminkani, a još prije nastupa privukli su pažnju došavši pred dvoranu na velikom zelenom traktoru na kojem je svjetlima bilo ispisano “ŠČ”.

Hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije, Dora, održan je na pozornici sportske dvorane “Marino Cvetković” u Opatiji, gdje se predstavilo 18 izvođača.

Prestižnu statuu Dore, rad umjetnika Ivice Propadala, riječkoj grupi Let 3 na pozornici je uručila prošlogodišnja pobjednica Dore Mia Dimšić.

Na drugom mjestu našao se ženski vokalni ansambl Harmonija disonance s pjesmom “Nevera (Lei, Lei)” koja je osvojila ukupno 155 bodova, dok se na trećem mjestu našla pjesma “Lost and Found” splitske grupe The Splitters s 110 bodova.

Pobjedničku pjesmu i nastup možete pogledati i poslušati na ovoj poveznici.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...