Tankerska plovidba spašava KK Zadar? Predsjednik Uprave Pavić: “Vi ste prvi koji me to pitao, sve ćemo razmotriti ako dobijemo upit!”

Tankerska plovidba d.d. 10,80 posto suvlasnik je KK Zadar. Klub je u nezavidnoj financijskoj situaciji. Igračima, trenerima i radnoj zajednici kasne plaće, blokiran je proračun Grada Zadra, tako da priljeva sredstva iz “gradske špine” bar još neko vrijeme neće biti.

Intenzivno su odgovorni ljudi u KK Zadru u potrazi za sponzorima, ali možda se nazire svjetlo na kraju tunela! Zanimljivo je za konstatirati kako je Tankerska plovidba u 2021. godini, ostvarila dobit od 130,5 milijuna kuna.

Predsjednik Uprave Tankerske plovidbe d.d., Mario Pavić pristao je dati kratku izjavu o tome je li mu netko iz KK Zadar poslao upit kako bi se Klubu financijski pomoglo:

– Suvlasnici smo KK Zadar otprilike 10 posto. Iskreno, nije nas još nitko niti pitao da pomognemo Klubu, evo, vi ste prvi koji me to pitao! Sve ćemo razmotriti ako dođe upit, ali do sada, ponavljam, nije došao niti jedan upit o tome da pomognemo Klubu. Neću ništa prejudicirati, razgovarat ću s njima ako upit dođe, kratko je kazao Mario Pavić, i poslao možda i poruke nade za spas KK Zadar.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...