VRIJEME JE ZA SPA! Falkensteinerove dnevne akcije ultimativnog opuštanja!

Zimsko sivilo, kiše i hladnoća zamaglili su tvoja sjećanja na lakoću ljetne bezbrižnosti? Tijelo ti je teško, glava krči od zaposlenosti a televizor kriomice postaje tvoja najodanija razbibriga. Ne brini, jer imamo idealno rješenje za tebe!

Od danas pa sve do 30.3.2023. nikako ne propusti Daily SPA – Falkensteinerovu dnevnu akciju bespogovornog relaxa u Falkensteiner Club Funimation Boriku. Za samo 30 eura pokloni sebi paket blagotvornih aktivnosti; od korištenja unutarnjeg grijanog bazena, uživanja u prostorijama za opuštanje i vodenim krevetima, detoksikacije u turskoj parnoj kupelji, boravka u finskoj sauni i relaksirajućem jacuzziju pa sve do ljekovitosti kneipp terapije i jednog korištenja solarija. Kako bi vaše SPA iskustvo bilo sveprožimajući udar svježine, dozvolite si (uz dodatnu nadoplatu) masažu cijelog tijela (-10% od redovne cijene) i dubinski tretman lica (-15% na redovnu cijenu).

Club Funimation Borik

 

Svaka mama iz Zadra zna da je u Falkensteinera najbolji SPA!

Izluči loše tvari iz organizma, pokreni se, hidratiziraj, otvori dišne puteve i pročisti pore. Ublaži respiratorne poteškoće, poboljšaj cirkulaciju, oporavi i opusti mišiće, stimuliraj kožu, reguliraj hormone te umanji podložnost prehladama i gripama. Umiri se anti -stress tretmanima i eteričnim wellness ritualima ili samo provedi ljekoviti vikend s tebi dragom osobom, blizu i povoljno. Za sve dodatne informacije i rezervacije, javiti se na +385 23-206-184 ili [email protected]

Falkensteiner Schlosshotel Velden

Club Funimation Borik
Club Funimation Borik

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...