Wine EnoGASTRO VIP Event dolazi u Zadar! Donosimo vam cijeli program

Ponosno najavljujemo da ovaj poseban enogastronomski događaj stiže i ove godine u Zadar!

Wine EnoGASTRO VIP Event će se održati 17.03.2023. od 13 sati u divnom i vrlo kombornom ambijentu Falkensteiner Hotela i Spa Iadera u kongresnom centru Fortis.

Za Vas smo pripremili najbogatiji program dosad: mnoštvo degustacija, predavanja, edukacija i radionica namijenjenih radnicima i menadžerima iz HoReCa sektora koji žele ulagati u svoje znanje i poslovni razvoj.

Prijavite sebe i kolege za besplatno sudjelovanje ispunjavanjem prijavnice:

Program radionica i predavanja za Wine EnoGASTRO VIP Event 2023. Zadar:

  • 12:30 – 13:00
    Prijava gostiju i piće dobrodošlice
  • 13:00 – 13:15
    Otvaranje konferencije i uvodni kratki govori
  • 13.15 – 13:45
    Druženje sa izlagačima uz degustacije njihovih proizvoda
  • 14.00 – 14:25
    “Crvena vina zadarske regije… dragocjeni nektar!” MasVin, Kraljevski vinogradi, Bora, Fiolić i Ker-Vin
    sommelierka WSET 3 razine Manuela Plohl
  • 14.25 – 14:35
    “Digitalni marketing u ugostiteljstvu i turizmu: Kako postati hit na društvenim mrežama”
    Vlasnica marketinške agencije Loftis, Matea Benzan
  • 14.35 – 15:25
    “Mira i tri mušketira”, degustacijska radionica
    Slovenska sommelierka Mira Šemić
  • 15:25 – 15:45
    “Arabica vs. Robusta – Sve što treba znati o kavi”
    Franckov barista, Josip Novačić
  • 15:45 – 18:00
    Pauza uz druženje i velika gastro edukacijsko degustacijska prezentacija Zadra i Zadarske županije
  • 18:00 – 18:30
    “Zlatne perle – Pjenušava renesansa Radgone degustacijska radionica”
    Sommelier WSET 3 razine, Jure Andrijašević
  • 18:30 – 19:00
    “Moć gostoljubivost i stjecanje lojalnosti gosta”
    Konzultantica u ugostiteljstvu i hotelijerstvu, Sanja Krmpotić
  • 19:00 – 19:10
    Važnost odabira dobre glazbe u hotelima i ugostiteljskim objektima”
    Ivan Boban, Direktor Meridian Chapters (Cosmic Production)
  • 19:10 – 19:30
    “Primjena ekstra djevičanskog maslinova ulja u gastronomiji” edukativna degustacijska radionica
    Deni Červar i Andrea Brečević – Rheos
  • 19:30 – 19:50
    Kako craft pivo pokreće trendove i primjene (u ugostiteljstvu)
    Ana Teskera, upraviteljica jedine hrvatske zadružne craft pivovare Brlog
  • 18:30 – 21:00
    Veliko druženje sa izlagačima
  • 21:00 -21:30
    Zatvaranje izlagačkog prostora
    Zahvala uzvanicima od strane tima Wine EnoGastro Vip Eventa

 

Više cijenjenim govornicima možete saznati ovdje, a kako nam je bilo prošle godine pogledajte u galeriji

 

Feed me
Muzej Iluzija
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...