Zadar sutra u četvrtfinalu Kupa Krešimir Ćosić u Zagrebu igra protiv Cibone

U KC Dražen Petrović u Zagrebu danas započinje završni turnir Kupa Krešimira Ćosića na kojem nastupaju Zadar, Cibona, Cedevita Junior, Šibenka, Bosco, Kvarner 2010, Dinamo i Furnir.

Prve dvije utakmice četvrtfinala igraju se danas. Dvoboj između Bosca i Cedevite Junior počinje u 17 sati, dok je od 20 sati na rasporedu i ogled između Šibenke i Furnira. U srijedu su preostale dvije četvrtfinalne utakmice između Kvarner 2010 i Dinama (17.00), te Cibone i Zadra (20).

Svakako najjači četvrtfinalni par je ogled posljednja dva osvajača Kupa Cibone i Zadra. Trener Zadra, Danijel Jusup iznio je svoja očekivanja.

– Kup je specifično natjecanje za razliku od onih ligaških. Svaka ekipa dolazi s potajnom nadom u što bolji rezultat, što je normalno i što daje draž Kupu. Kakva su naša očekivanja? Kao i svaka ekipa mi se potajno i skromno nadamo da možemo napraviti dobar rezultat. Radimo na tome. Raspored je ove godine htio da se u četvrtfinalu sastanu ekipe Zadra i Cibone. Što se tiče protivničke ekipe, mi se više bavimo sa sobom. Vidim da su ovu zadnju utakmicu u Hrvatskoj ligi bili izuzetno motivirani i pobijedili Bosco. Igraju na domaćem terenu i sigurno da će oni više nego ostali tražiti, željeti i očekivati da odu tu do kraja. Kako će se situacija razviti, to ćemo vidjeti, rekao je Jusup.

Osvrnuo se Jusup i na zdravstveni bilten svoje ekipa koji nije idealan.

– Imamo problema s virozama. Leon Šantelj je tek izašao iz viroze i sinoć nastupio, Karlo Žganec je još uvijek pod temperaturom, a što će biti s njim, ne znam. Što se tiče ostalih igrača, za sada su svi u redu, zaključio je Jusup.

U petak se igraju polufinala, a u subotu u 20.15 sati i finale. Naslov pobjednika brani Cibona. Sve utakmice završnice Kupa Krešimira Ćosića mogu se pratiti uživo na Sportskoj televiziji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...