Želiš povećati zaradu svoje firme ili obrta? Imamo provjerenu formulu kako to učiniti za deset puta manje novaca nego bi inače platili

Za sve tvrtke i obrte registrirane na području čujnosti našeg programa putem FM-a (frekvencija 97,2 MHz, ne uključuje digitalne kanale, online stream, aplikaciju i IPTV), Antena Zadar pripremila je posebni paket za oglašavanje na našim platformama.

Uz minimalno ulaganje, ostvarujete mogućnost oglašavanja na najčitanijem zadarskom portalu (potvrdio Similar Web), najslušanijem gradskom radiju, ali i na najposjećenijim zadarskim društvenim mrežama s mjesečnim dosegom većim od milijun korisnika.

U spomenuti iznos uključeno je:

  • oglašavanje u trajanju od 30 dana,
  • radijski spot do 20 sekundi, emitiran 5 puta dnevno,
  • banner na desktop i mobilnom portalu,
  • PR tekst na našem portalu,
  • 2 objave na našem Facebooku i Instagramu (ukupno preko 86 tisuća pratitelja na Facebooku i preko 22 tisuće na Instagramu).

Da bi vam dodatno olakšali osvajanje tržišta, naš Odjel marketinga s vama će odraditi cijeli kreativni posao, od osmišljavanja idealnog radio spota, zajedničke kreacije bannera pa sve do zajedničkog kreiranja objava na društvenim mrežama.

U vrijeme kada je cijena svega osim zraka višestruko povećana u posljednjim mjesecima, odlučili smo poduzetnicima i slobodnim zanimanjima još jednom pružiti ruku podrške i pomoći im u osvajanju novih tržišta, kupaca i klijenata.

S razlogom uživamo najveće povjerenje čitatelja i slušatelja na tržištu – dopustite da im predstavimo vaše proizvode i usluge, dopustite da naše platforme rade za vas.

Sve što trebate je poslati email na [email protected] i porukom kako želite iskoristiti ponudu za poduzetnike sa zadarskog područja. Nakon toga – mi zovemo vas.

Komercijalna vrijednost ove ponude viša je od 4.000 eura, no samo za poduzetnike i obrtnike s našeg područja, jednokratna naknada za 30 dana oglašavanja iznosi čak i preko deset puta manje.

Svi iznosi navedeni su s uključenim PDV-om. Antenna d.o.o. ima pravo odbiti aktivaciju posebnog paketa oglašavanja ako ustanovi kako OIB poduzetnika ili sjedište obrta nije na području pokrivanja našim FM signalom. U slučaju zanemarivog odstupanja lokacije, uvažava se orijentiranost na zadarsko područje. Antenna d.o.o. ima pravo zatražiti avansno plaćanje prije aktivacije kampanje. Procjena je individualna. Sadržaj objava, bannera i spotova isključiva je odgovornost naručitelja. Posebni paket nije namijenjen javnim ustanovama. Posebni paket nije dostupan za zakup agencijama.
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...