HAK upozorava: Ne krećite na put bez zimske opreme

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obavezna je zimska oprema na cestama u Lici i Gorskom kotaru, izvijestio je u petak ujutro Hrvatski autoklub (HAK). Kolnici su mokri u većem dijelu zemlje, zbog niskih temperatura moguća je poledica na cestama u Lici i Gorskom kotaru. Vozače se upozorava da na put ne kreću zimske opreme, javlja Index.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) Novi Vinodolski-Sveta Marija Magdalena zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila). Samo za osobna vozila otvorena je županijska cesta ŽC5203 Srb-Otrić.

Za sav promet zatvorene su ŽC5217 Dobroselo-Mazin; ŽC4253 Slatinski Drenovac-kamenolom Velika; ŽC4030 Orahovica-Kutjevo; LC59122 Ledenik-Šušanj i LC59123 Šušanj-Konjsko.

U pomorskom prometu nema poteškoća. Zbog održavanja manifestacije Škraping Tkon 2023. na otoku Pašmanu na liniji Biograd-Tkon uvedena su dodatna putovanja: 3. ožujka (petak) s polascima iz luke Tkon u 21 sat, iz luke Biograd u 21 sat; 4. ožujka (subota) s polascima iz luke Biograd u 6 sati, iz luke Tkon u 6:30; 4. ožujka (subota) s polascima iz luke Tkon u 21 sat, iz luke Biograd u 21:20; 5. ožujka (nedjelja) s polaskom iz luke Tkon u 11:30, iz luke Biograd u 12:30.

Na graničnom prijelazu sa Srbijom Tovarnik (Šid) teretna vozila čekaju 3 sata na ulazu i 2 sata na izlazu.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...