Jasmin Stavros: “Imam rak kostiju, borim se za život, sve me boli”

Jasmin Stavros boluje od karcinoma kostiju.

– U fazi sam borbe za život. Sve me boli, leđa najviše, potvrdio je pjevač za 24sata.

Upravo zbog bolova u leđima je Stavros prije nekoliko dana otišao u bolnicu gdje su mu liječnici postavili dijagnozu i počeli s liječenjem.

– Stalno sam u bolnici, nisam otad išao doma. Loše se osjećam, bole me leđa, sve. Svakakve lijekove protiv bolova mi daju, nešto pomogne, a nešto ne, dodao je Stavros.

Nakon vijesti o bolesti, kontaktirali smo Jasmina Stavrosa koji nam se nije javio na poziv. Njegov menadžer Ljubo Šeperić rekao je za Index da ne može dati komentar o Jasminovoj bolesti jer je u pitanju obiteljska stvar te da “mora poštovati želje obitelji”.

Jasmin inače živi u jednom selu pored Jastrebarskog. Rođen je u Splitu, a glazbom se bavi od malih nogu. Od dvanaeste godine svira bubnjeve, a već s 15 godina počeo je profesionalno svirati u brojnim splitskim sastavima. Dosad je surađivao s brojnim poznatim hrvatskim glazbenicima.

U braku je sa suprugom Žarkom, s kojom je dobio dvojicu sinova – Krešu i Milu. U ranijim intervjuima pjevač je isticao kako žali što je zbog karijere i natrpanog rasporeda sa svojom djecom provodio jako malo vremena.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...