Koncert pijanistice Gordane Pavić: Glazbeni trenuci Mozarta i Rahmanjinova

Koncertna sezona nastavlja se u ponedjeljak, 3. 4. u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru u 19:30, koncertom Gordane Pavić, Zadranke koja djeluje i živi u Šibeniku. Na programu su djela Mozarta i Rahmanjinova.

Gordana Pavić je rođena u Zadru gdje 1994. godine završava srednju glazbenu školu u klasi mr. Zlate Eterović. Godine 1998. završava studij klavira na Muzičkoj akademiji u klasi prof. Jakše Zlatara. Za vrijeme studija učestalo ostvaruje suradnje s kolegama glazbenicima što je rezultiralo i nagradom za najbolju umjetničku suradnju na poznatoj Tribini Darko Lukić 1997. godine. Nakon završenog studija kratko živi u Zadru gdje započinje svoje pedagoško djelovanje kao nastavnica klavira u Glazbenoj školi Blagoje Bersa. Od 1999. godine živi u Šibeniku i radi kao nastavnica klavira u Glazbenoj školi Ivana Lukačića. Godine 2006. završava poslijediplomski studij umjetničkog usavršavanja u klasi prof. Jakše Zlatara.

Za Gordanu Pavić se može reći da podjednakim umjetničkim žarom pristupa pedagoškom radu s mladim glazbenicima s kojima postiže značajne rezultate i sudjeluje u njihovom umjetničkom oblikovanju kao i neprestanom radu na planu koncertne djelatnosti koju njeguje svirajući solistički, komorno i kao umjetnički suradnik – klavirist.

Ulaznice se prodaju na internetskoj adresi kuzd.mojekarte.hr, kao i na info pultu Providurove palače, u petak od 11 do 13 i od 17:30 do 19:30, u subotu od 11 do 13 sati, te na dan koncerta od 11 do 13 i od 17:30 do 18:30, a od 18:30 ispred koncertnog prostora.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...