Slovenci pretražili koliko koštaju najjeftiniji apartmani na tjedan dana! U Zadru su ga našli za 595 eura

U tražilici turističkog smještaja Booking.com N1 Slovenija pregledao je četiri hrvatska mjesta u kojima Slovenci rado ljetuju: Makarska, Zadar, Krk i Rabac. Provjerili su koliko koštaju najjeftiniji apartmani, što turisti dobivaju u smještajima koji imaju najbolju ocjenu i po kojoj cijeni, a zanimalo ih je i kolike su cijene najbolje ocijenjenih apartmana.

Najprije su pogledali Makarsku i označili filter “najjeftiniji smještaj”. Prvo su im pokazani apartmani Banana u kojima tjedni boravak za četveročlanu obitelj stoji 448 eura.

Najjeftinija opcija na Krku prema Bookingu su Apartmani Tramontana.

Gotovo isti iznos platit ćete za najjeftiniji smještaj u Rapcu, točnije 773 eura.

Smještaj u Dubrovniku očekivano je još skuplji jer tjedni najam najjeftinijeg apartmana, odnosno Apartmana Marin Tomas, stoji 826 eura.

A kakva je situacija u Zadru? Najjeftiniji apartman po preporuci Bookinga je apartman Marika i košta 595 eura. U cijenu je uključeno korištenje vrta i roštilja, a jedan član obitelji mora spavati na kauču na razvlačenje. Još jedan veliki nedostatak je što je plaža udaljena čak 2,8 kilometara.

Ako odaberete apartman Zadar VII morat ćete prošetati 200 metara više.

Prema Bookingu, ovo je najbolje ocijenjeni smještaj po najpovoljnijoj cijeni, tjedni odmor za četveročlanu obitelj stoji 760 eura.

Najbolju ocjenu ima luksuzni smještaj Shell Luxury Residences with Pool and Whirlpool.

Upravo jacuzzi i bazen podižu cijenu apartmana budući da sedam dana stoji čak 4152 eura, a plaža je udaljena manje od kilometra.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...