U srijedu i četvrtak ŠC Višnjik centar studentske odbojke, odigrava se poluzavršnica studentskog prvenstva Hrvatske za regiju JUG

U srijedu i četvrtak ŠC Višnjik će biti centar studentske odbojke jer će se odigrati poluzavršnica studentskog prvenstva Hrvatske za regiju JUG za studentice i studente te ukupno 13 utakmica. Dvije prvoplasirene ekipe kod studentica i studenata ostvariti će plasman na završnicu UniSport Finals koja će se od 08. do 11.06. održati u Poreču, najavljuje UniSport ZD.

Ženska odbojkaška ekipa Sveučilišta u Zadru odigrati će četiri utakmice, a kakva su očekivanja od poluzavršnice rekla nam je kapetanica ekipe Franka Volpi Kobal:

– Nakon dugo vremena napokon ćemo igrati u punom sastavu. Dosta je dobra atmosfera među nama i nadam se da ćemo to prenijeti na teren. Dat ćemo sve od sebe u svakoj utakmici, a trebati će nam i malo sreće.

Isto tako nadam se da ćemo osvojiti jedno od prva dva mjesta, a samim time i plasman na završnicu među četiri najbolje ekipe u Hrvatskoj.

Muška odbojkaška ekipa odigrati će dvije utakmice, a kakva su očekivanja od poluzavršnice rekao nam je kapetan ekipe Rajko Marinović:

– Bit će to dva neizvjesna susreta protiv uvijek neugodne Rijeke i dobrih starih znanaca iz Splita. Naš cilj je jasan, a to je prvo ili drugo mjesto i osigurati plasman na završnicu u Poreč. U odnosu na prošlu sezonu, ekipa je većinom nepromijenjena i s obzirom na pripremni period kojeg smo vrlo dobro odradili, mogu reći da s pravom očekujemo nastup na završnici. Svakako, pozivam i navijače da nas dođu podržati u što većem broju, jer će sigurno uživati u zanimljivoj i nepredvidivoj odbojci.

Raspored utakmica:

ŠC Višnjik, dvorana Krešimir Ćosić

29.03.2023.
STUDENTI ( dvorana 4 )
14:00h – Sveučilište u Zadru – Sveučilište u Rijeci
15:15h – Sveučilište u Splitu – Sveučilište u Zadru
16:30h – Sveučilište u Rijeci – Sveučilište u Splitu

STUDENTICE ( dvorana 1 )
14:15h – Sveučilište u Splitu – Sveučilište u Rijeci
14:15h – Sveučilište u Zadru – Sveučilište Sjever
15:30h – Sveučilište u Splitu – Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
15:30h – Sveučilište u Rijeci – Sveučilište u Zadru
16:45h – Sveučilište Jurja Dobrile u Puli – Sveučilište Sjever

30.03.2023.
STUDENTICE ( dvorana 1 i 4 )
10:00h – Sveučilište u Rijeci – Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
10:00h – Sveučilište Sjever – Sveučilište u Splitu
11:15h – Sveučilište Jurja Dobrile u Puli – Sveučilište u Zadru
11:15h – Sveučilište Sjever – Sveučilište u Rijeci
12:30h – Sveučilište u Zadru – Sveučilište u Splitu

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...