Vigilare o festivalu Heretic Feast u Kutini: “Ne veličanju đavla u Hrvatskoj”

Udruga Vigilare, na čijem čelu je Vice John Batarelo, se na Facebooku osvrnula na festival Heretic Feast, koji bi se trebao održati u Kutini 8. travnja. Podsjetimo, jučer se održavanju navedenog koncerta usprotivio lokalni HSS-ovac Dragutin Vagner, piše Index.

“U noći s Velike Subote na Uskrs (8. 4. 2023. godine) u kutinskoj Baraci će se održati koncert Heretic Feast. Godinama se naši novci ulažu u Baraku da bi se onda na najveći kršćanski blagdan veličao mrak, vrag i sve mračne sile. Ovo nije slučajno izabran termin. Otvorite prilog i pogledajte najave bendova”, napisao je Vagner.

“Ja sam zbilja tolerantan, ali ovo je prestrašno! Mislite o meni što hoćete, ali umjesto da veličaju svjetlo i nadu, oni veličaju zlo. Ja se moram javno usprotiviti tome”, nastavio je HSS-ovac. Dodatno, gradonačelniku Kutine Zlatku Babiću poslao je dopis u kojem je zahtijevao informaciju o tome tko je organizatorima dao dozvolu za održavanje ovog festivala.

Virgilare je na Facebooku objavio sliku s porukom: “Ne veličanju đavla u Hrvatskoj”. Pozvali su svoje pratitelje da pišu kutinskom gradonačelniku jer je “on odgovoran za sotonistički koncert u Kutini”. Uz to su naveli i mail adrese na koje bi se trebalo pisati: [email protected] i [email protected].

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...