Direktor ŠC Višnjik Denis Karlović: “Očekujemo punu dvoranu na koncertu Željka Joksimovića!”

Direktor ŠC Višnjik Denis Karlović ukratko nam je predstavio najvažnija događanja koje Zadrani mogu posjetiti u najljepšoj dvorani u Hrvatskoj. Osvrnuo se Karlović i na nadolazeće koncerte, ali i na KK Zadar.

– Velika nam je čast, ali i zadovoljstvo, kao i potvrda kvalitete infrastrukture ŠC-a Višnjik je da možemo organizirati, uz velike sportske događaje, i jedan i ovakav događaj kao što je Jadranska vojna i zrakoplovna izložba (ASDA), kao i svjetsku Infobip Shift konferenciju koja će se održati u rujnu. Svi ovi događaji su pokazatelji kako je ŠC Višnjik osmišljen na pravi način! ASDA je događaj od izuzetne važnosti, jer u Zadar dolazi puno važnih ljudi iz svijeta biznisa koji imaju financijsku moć! ŠC Višnjik ima puno više toga za ponuditi nego sve dvorane u Hrvatskoj zajedno, podatak je to na ponos svim Zadranima. Potpisali smo ugovore s Hrvatskim rukometnim savezom, ali i s Hrvatskim odbojkaškim savezom. Ove godine premašit ćemo brojku od 400 službenih utakmica koliko je bilo lani u ŠC Višnjik. Građani Zadra mogu slobodno koristiti naše otvorene terene za rekreaciju, i to je naša najveća dobit. S druge strane, prihodi su ŠC Višnjik neophodni, s obzirom na povećanu cijenu energenata, govori Karlović, te se osvrće i na predstojeće koncerte:

– Imamo dvanaest velikih koncerata u planu do kraja sljedeće godine, već smo sve dogovorili s nekim izvođačima, dok smo s njih četvero u pregovorima i ugovor bi trebali potpisati u narednih desetak dana. Nastupit će izvođači koji će privući gledatelje u dvoranu, publiku koja nije samo iz Zadra, već i iz ostalih krajeva Hrvatske. Na koncertu Željka Joksimovića očekujemo punu dvoranu, s njim je već sve dogovoreno. Naša procjena je kako je na koncertu Zdravka Čolića od ukupno 10 tisuća gledatelja u dvorani Krešimir Ćosić, čak njih 4 tisuće došlo sa strane, govori direktor Karlović, te za kraj ima poruku i za KK Zadar:

– Treba voditi računa o KK Zadar, želimo da im ŠC Višnjik, kao i do sada, bude maksimalno na usluzi, te da imaju vrhunske uvjete. Ponavljam, infrastruktura ŠC Višnjik će biti uvijek na usluzi KK Zadru, kako za treninge, tako i za natjecanja. KK Zadar nam je prioritet! Ovom prigodom bih čestitao treneru Danijelu Jusupu, ali i igračima na izvrsnim rezultatima s obzirom na budžet kojeg imaju, zaključio je direktor ŠC Višnjik Denis Karlović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...