Kroz mjesec dana u Briševu će se otvoriti nova benzinska postaja Tri Bartola

Kroz mjesec dana u Briševu bit će otvorena benzinska postaja u vlasništvu tvrtke Tri Bartola d.o.o., prva na području Općine Poličnik.

Kako nam je rekao Ivan Vujević iz ove tvrtke, radovi na otvorenju postaje su pri kraju, a nova se postaja nalazi na križanju Mazija.

– Ovo je za nas velika investicija. Imali smo to već u planu ranije pa smo i završili. Sada je ta situacija s maržama i ograničenjem cijena, ali isto ćemo otvoriti. Zasad nemamo u planu otvarati druge postaje, kazao nam je.

– Osim turistima i svima koji prometuju ovom cestom, bit će korisna i domicilnom stanovništvu koje će sada znatno brže i uz manje troškove moći doći do goriva, plina i ostalih potrepština iz ponude, poručio je načelnik Davor Lončar.

Nedaleko pumpe, nalazi se i ulaz u novu zonu Mazije JI. Radovi na raskrižju sa županijskom cestom ŽC6007, koja spaja Zadar, Ražanac i Pag, dovršeni su u ožujku, a tehnički pregled zakazan je za 3. svibnja.

Investitori radova su Županijska uprava za ceste Zadarske županije i Općina Poličnik, a izvođač Ceste zadarske županije, priopćeno je iz Općine Poličnik.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...