Ni Prljina isprika zbog fritula nije umirila navijače. Surać: “Neprimjereno, ali čovjek se ispričao, treba ga razumjeti”

Pjevač grupe Let 3 Zoran Prodanović Prlja razbjesnio je navijače Hajduka objavom na Twitteru nakon poraza juniora u finalu UEFA Youth Leaguea.

Fotografija fritula na kojoj piše ‘neka se momci naviknu’ izazvala je lavinu komentara.

Sada se zbog svoje šale ispričao.

“Priznajem, pogriješio sam što sam se išao dirati u ono što nam je svima najdraže, a to su naša djeca i beskrajno mi je žao zbog toga, te ovim putem molim svih koje je povrijedila moja objava za oprost. I sam sam roditelj tako da je moj grijeh samim time još i teži”, napisao je Prlja, ali njegovu ispriku mnogi nisu uvažili.

Najdalje je otišao Ljubo Pavasović Visković, odvjetnik i nekadašnji predsjednik Nadzornog odbora Hajduka koji mu je poručio da ‘na psihijatriji nastavi stvarati svoju glazbu’.

Iza fritula stoji priča. Kada Hajduku krene dobro, navijači govore da “miriše na titulu”. Riječani im podrugljivo uzvraćaju s “miriše na fritulu”.

Kako je izjavu Prlje doživio nogometni svijet, upitali smo Jakova Suraća, nekadašnjeg kapetana Zadra.

Nepromišljena je to izjava i nije primjerena za tako mlade momke koji će sutra biti profesionalci i možda budući reprezentativci. Nastala je zbog entuzijazma i rivalstva između Rijeke i Hajduka, ne bih tome pridodao veliku pažnju. Čovjek se ispričao, sve je to ljudski i mislim da Split i Torcida to trebaju razumjeti. Znam da boli, pogotovo kada ste došli do samog kraja, a niste osvojili naslov, kaže Surać.

Napomenimo, u finalu juniorske Lige prvaka u Ženevi izgubili mladi Hajdukovci izgubili su s 5:0 od novog prvaka, impresivnog AZ Alkmaara.

Surać o juniorima Bijelih ima samo riječi hvale i predviđa im svijetlu budućnost.

Da sam ja primjerice predsjednik Hajduka, dobra većina bi bila priključena prvoj ekipi već dogodine. Napravio bih proizvod “naše dice”, zamolio bih javnost i Torcidu za razumjevanje i vrlo brzo bi se ubirali plodovi. To bi trebao biti put svih klubova, a Hajduk trenutno ima dobru situaciju jer je na pomolu jedna dobra, bogata generacija. Uprava i rukovodstvo moraju stati iza tih momaka, dati im izlog prve momčadi, poručuje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...