Šef UFC-a: “Borba Miočića i Jonesa održat će se u studenom!”

Stipe Miočić nije se borio više od dvije godine, u svom posljednjem meču poražen je od Francisa Ngannoua. Jon Jones je pak ikona UFC-a, ali je tek prešao u tešku kategoriju.

Stipe Miočić i Jon Jones borit će se ove godine na UFC-ovom eventu u Madison Square Gardenu. Jon Jones jedan je od najboljih UFC-ovih boraca svih vremena, ali u teškoj kategoriji odradio je tek jedan jedini meč. Jasno, riječ je o dugogodišnjem “kralju” poluteške kategorije.

– Ova se borba trebala održati u srpnju, ali termin smo prebacili na studeni. Koliko znam, taj datum paše obojici boraca – poručio je šef UFC-a Dana White.

Jon Jones (35) u svojoj karijeri ima omjer 27-1, a jedini poraz upisao je još daleke 2009. godine. U svom posljednjem meču održanom prošlog mjeseca u Las Vegasu, Jones je uvjerljivo svladao Ciryla Ganea.

Stipe Miočić (41) je pak posljednji ispit imao prije više od dvije godine, tada je poražen od Francisa Ngannoua. Strani mediji nagađaju kako bi Miočiću meč s Jonesom doista mogao biti i posljednji u uspješnoj karijeri, pišu 24 sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...