Zadarska policija poziva građane da predlože lokacije na kojima će se provoditi pojačan nadzor brzine

Policijski službenici će i ove godine provoditi 24-satnu akciju pojačanog nadzora brzine kretanja vozila na prometnicama Policijske uprave zadarske. Akcija će se provesti 21. travnja 2023. godine, kontinuirano na velikom broju lokacija, u naseljenim mjestima i izvan njih, pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za nadzor brzine kretanja i maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika.

Radi ostvarenja ciljeva akcije te senzibiliziranja javnosti o ovoj problematici i ove godine pozivamo građane da predlože lokacije na području Policijske uprave zadarske gdje bi se nadzirala brzina kretanja vozila.

Svoje prijedloge možete dostaviti u vremenu od 01. do 10. travnja 2023. godine na našu e-mail adresu zadarska@policija.hr

Svi pristigli prijedlozi će se analizirati, a potom od pristiglih prijedloga odabrati lokacije pogodne za nadzor brzine.

Ovom akcijom želi se podići razina svijesti kod vozača u odnosu na brzinu, ali i poštivanja ostalih prometnih propisa, kako sudionici u prometu ne bi ugrozili svoju sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...