Na Morskom utorku predstavljanje petog izdanja Dive In kupa 2017., međunarodnog natjecanja u podvodnom ribolovu

U utorak 11. travnja s početkom u 19 sati u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar održat će se Morski utorak.

Na ovom Morskom utorku biti će predstavljen Dive In kup 2017. – peto izdanje međunarodnog natjecanja u podvodnom ribolovu koje organizira SRD Harpun Zadar. Ovogodišnje izdanje natjecanja održat će se 6. svibnja. Zona ribolova bit će širi akvatorij Dugog otoka, a vaganje, proglašenje pobjednika i after party održat će se u prostoru Famous Beach &Grill bara.

Prijave za natjecanje otvorene su do 5. svibnja, a do sada se prijavilo preko 100 natjecatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije, Italije, Španjolske, Grčke, Cipra, Alžira,
a očekuju se i dolasci natjecatelja iz Francuske. Mnogi natjecatelji su bivši ili aktualni državni, europski i svjetski prvaci. Ovime je ovo natjecanje najveće dosad, i jedno od najvećih uopće u Europi.

Natjecanje će predstaviti Ante Kolanović i Igor Nuić.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

 
dive in kupmeđunarodnomorski utorakpodvodni ribolov