Poznata glumica Eva LaRue oduševljena Zadrom; Posjetila Kneževu palaču i izrađivala staklene perlice u Muzeju antičkog stakla

Zvijezda “CSI: Miami”  Eva LaRue već je tjedan dana u Hrvatskoj, a nakon Splita, Hvara, Korčule i Dubrovnika posjetila je i Zadar.

Ravnateljica Narodnog muzeja Zadar Renata Peroš dočekala je poznatu glumicu u Kneževoj palači gdje ju je kustosica Rebel kolektiva Nataša Bošnjaković provela kroz izložbu “Marc Chagall: S onu stranu boje”. Prilikom posjeta stalnoj izložbi na prvom katu Kneževe palače “Šest salonskih priča” nije skrivala svoje oduševljenje bogatom zadarskom poviješću kao ni nastupom klape Kožino.

Osim Kneževe palače razgledala je i Muzej antičkog stakla gdje se okušala u izradi staklenih perlica u čemu je posebno uživala.

Eva je u ožujku postala ambasadorica novog hrvatskog branda Grupacije jedinstvenih luksuznih hotela pri HGK – Stories, Croatian Unique Hotels među kojima se nalazi i zadarski hotel Bastion u kojem glumica boravi.

– Moja kćer Kaya i ja uzbuđene smo što imamo priliku doživjeti predivne hrvatske gradove, ukuse, kulturu i obalu! Uživat ćemo u vrhunskim smještajima i gostoprimstvu prekrasnih i jedinstvenih Stories hotela kao i njihovim personaliziranim uslugama. Pratite naše avanture u Hrvatskoj na mom instagram profilu i na profilu branda Stories, istaknula je Eva.

Foto: Narodni muzej Zadar

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...