Policija najavila obraćanje zbog masovne tučnjave Torcide s policajcima na A1

Policija je najavila da će danas održati izvanrednu konferenciju za medije na kojoj će javnost izvijestiti o incidentu koji se kasno sinoć dogodio na autocesti A1 prilikom povratka Torcidinih navijača s utakmice Dinamo-Hajduk.

Podsjetimo, u masovnom sukobu između navijača splitskog Hajduka i policije sudjelovalo više stotina osoba. Kako je ranije priopćeno iz policije, dvije osobe su ranjene iz vatrenog oružja koje su policajci upotrijebili, a ozlijeđeno je i desetak policajaca. Svi ozlijeđeni su izvan životne opasnosti.

“Policijski su službenici radi odbijanja napada na sebe prema više osoba uporabili sredstva prisile, uključujući i vatreno oružje, nakon čega je praćena kolona ponovno stavljena pod nadzor. U tijeku je identifikacija i privođenje osumnjičenika za kaznena djela i prekršaje. Pri stavljanju događaja pod nadzor, promet je na toj dionici autoceste bio zatvoren i preusmjeren na alternativne pravce”, kazali su iz policije.

HAK je u 8.30 sati izvijestio da je i dalje za sav promet zatvorena dionica autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Lučko i Jastrebarsko, u smjeru Dubrovnika, a vozila koja prometuju u smjeru Dubrovnika i Rijeke mogu se na autocestu uključiti na čvoru Jastrebarsko, javlja N1.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...