Riana Travel: Pogledajte kako se tulumari na dalekom Tajlandu

Riana Petanjek je jedna od rijetkih ženskih hrvatskih putopisaca! Prošla je pola svijeta, zadnja priča stiže s Tajlanda. Kako se partija na istoku Azije?

Otprilike je dva ujutro, a moja nova frendica iz Njemačke i ja opet imamo zajedničke avanture po jugoistočnoj Aziji, nakon Malezije sad su nam se putovi susreli u Bangkoku. Jurimo u tajlandskoj verziji Tuk-tuka, pod blagim utjecajem alkohola, koji smo netom prije popile s ekipom koja nas čeka na iznimno ludoj Khao San Road, dok mi obavimo neizostavan Ping-pong show.

Svi koji su nogom ikad kročili u Bangkok znaju u čemu pričam, a za ostale; eto to vam je kad tajlandske djevojke u zamračenoj sobi- u kojoj je zabranjeno bilo kakvo fotografiranje ili snimanje iz svog međunožja izbacuju ping- pong loptice. Nađe se tu i mini banana i nekih sličnih predmeta, ovisno koju ste “kuću” izabrali za pogledati show.

riana2

Ta naša potraga strašno je podsjećala na scenu iznekog jeftinog filma, nas dvije i vozač koji nas po običaju vozi okolnim cestama ne bi li zaradio nešto više, mračne poluprazne uličice, ipak smo se dosta kasno odlučile odvojiti od ekipe i pogledati to o čemu svi pričaju i na svakom se koraku nudi. Pregovaramo s čudnim likovima na vratima nekoliko “kuća” kako bi pronašle najjeftiniju opciju, a ja se nisam nikad osjećala smješnije. Nakon avanture, koja traje ovisno o tome koliko platite, vraćamo se na jedno od najluđih mjesta ikad na kojima sam ja imala priliku pratijati -tu istu Khao San Road s koje smo i krenule.

Cijeli putopis s Tajlanda pročitaj na rianatravelmaker.com

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...