NOVA GODINA NA VIRU U najluđoj noći pjevaju kraljevi zabave Jasmin Stavros i Mladen Grdović: “Svi ćemo uživati”

Dok je trajala neizvjesnost oko imena izvođača i organiziranog dočeka Nove 2022. na otvorenom na otoku Viru, što je tradicija unazad desetak i više godina, FB messenger Virskog lista doslovno je bio zatrpan porukama upita. Kada je napokon obznanjeno kako će za Novu godinu na otoku nastupiti Mladen Grdović i Jasmin Stavros, pjevački mušketiri koji su sa Zlatkom Pejakovićem prije tri godine odradili nezaboravan virski koncert, jedino pitanje koje smo od tada dobili bilo je – gdje se može rezervirati smještaj? Pitali su uglavnom Slovenci kojima su Grdović i Stavros lakoglazbena božanstva, a isto je i kada su u pitanju domaći ljubitelji dobre zabave. Prije gotovo pune dvije godine Stavros je otvorio tradicijske Maškare na Viru, dok ih je Grdović zatvorio, no prije toga imali su neke od najluđih koncerata na otoku. Novogodišnji dolazi nakon svega, brojnih virskih nastupa i prošlogodišnje pauze, pa se očekuje prava fešta. Dvije godine kasnije Grdović i Stavros ponovno se sreću na novogodišnjoj virskoj bini.

– Jedva čekam, dugo me nije bilo na Viru, a Vir je ekstra – kratko i jasno kaže splitski glazbeni as. Stavros otkriva osjećaje povratka na otok.

– Uh, duga je bila pauza, zato se posebno veselim. Grdović i ja smo odlična kombinacija, vjerujem kako ćemo svi uživati na dočeku Nove godine – govori Stavros i prisjeća se zajedničkog koncerta s Grdovićem na Virskom ljetu.

– Taj koncert je bio odličan, fenomenalan. Bilo je deset tisuća ljudi, prava fešta. Pjevao sam puno puta na Viru, ali prvi put ću sada na Silvestrovo. Nadam se fešti i da će nas kiša zaobići – poručuje Stavros, čijim su nadanjima naklonjene zvijezde. Prognoza kaže kako neće biti kiše, pa nas u petak 31. prosinca tijekom dana očekuje sunčano i lijepo vrijeme s 14° do 15° Celzija, dok će u noćnim satima, pod vedrim nebom, biti privlačnih i više nego ugodnih 10°  Celzija. Događaj počinje oko 21 sati, a pored dvostrukog glazbenog programa za sladokusce, organizatori još pripremaju specijalne efekte tijekom dočeka i nezaobilazni vatromet točno u ponoć.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...