Gmail sad funkcionira kao chat

Googleov webmail servis doživio je male kozmetičke promjene koje bi mnogima mogle olakšati život.

U Googleu su odlučili pojednostaviti način na koji će ubuduće korisnici sastavljati i odgovarati na elektroničke poruke.

Novi, pojednostavljeni izgled, trenutačno je dostupan samo manjem dijelu korisnika, no kroz sljedećih nekoliko tjedana trebao bi se pojaviti na svim Gmail računima

U Googleu ističu da će novi izgled olakšati sastavljanje e-mail poruka, jer će funkcionirati poput chata. Točnije, nova će se poruka sastavljati u pop-up prozoru, a ne kao do sad, u novom prozoru.

Uz to, pojednostavili su i dodavanje kontakata kojima se mail poruka šalje. Tako se uz ime i prezime kontakta izbacuje i njegova slika.

Važna je promjena i što se kontakti mogu dodavati i povlačanjem, što će olakšati korištenje Gmaila na sve popularnijim tabletima.

Osim već navedenih promjena, Google je najavio i uvođenje emotikona u elektroničke poruke, ali i označavanje odlaznih poruka posebnim bojama i oznakama, što je do sad bilo moguće samo na primljenim porukama.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...