Izumili flaster protiv mamurluka?!

Tvrtka Bytox je na tržište u Americi i Velikoj Britaniji izbacila flastere protiv mamurluka koji navodno služe kao prevencija.

Iako je najbolji način da nemate mamurluk još uvijek taj da ne popijete previše, tvrtka Bytox tvrdi kako njihovi flasteri mogu spriječiti mamurluk. Navodno flaster nadomješta vitamin B i ostale nutrijente koje se gube tijekom opijanja i na taj način sprečava promjene koje se događaju u živčanom sustavu i ujedno vraćaju tijelo u prirodnu ravnotežu.

Reakcije na flastere, koji su se našli na američkom i britanskom tržištu, su dvojake, no jedno svi ističu: flaster možda i pomaže kod mamurluka, no teško će pomoći da dok ste pijani kao deva ne napravite budalu od sebe, piše odditycentral.com.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...