“Nasmiješeno sunce” najboljima u turizmu

Već 10. godinu Grad Zadar, u suradnji s s HGK – Županijskom komorom Zadar, Obrtničkom komorom, Turističkom zajednicom Zadarske županije, Turističkom zajednicom grada Zadra i Udruženjem obrtnika Zadar uručio je priznanja onima koji su zaslužni za kvalitetnu turističku ponudu.

– Iza nas je još jedna uspješna turistička sezona. Grad Zadar je već desetljećima atraktivna turistička destinacija koja iz godine u godinu obara rekorde u turizmu. Turizm je u Zadru najvažnija gospodarska grana pa je bitno da to svi tako i doživljavamo. Mogu reći da svi dajemo značajan doprinos i to nam donosi sve bolje rezultate, kazao je Vrančić.

Istaknuo je kako je važno da svaki turist kući ode s pozitivnim dojmovima jer je to garancija da će se ponovno vratiti.

Priznanja su dobili restoran Bruschetta, caffe bar Porthos, konoba ”K Marjanu”. Za najbolji novi suvenir zaslužna je Antonija Gospić – nakit od žice i stakla za Muzej antičkog stakla, a najljepši izlog je od poklon galerije ”Bambola”, dok OŠ Stanovi ima najuređeniji vrt.

Vesna Gregov proglašena je najboljim turističkim informatorom, Tomislav Karamarko najboljim kuharom, Hrvoje Rončević najboljim konobarom. Najbolji prodavač je Ernest Verunica, najbolji policajac Tomislav Stipanov, a najbolji čistač Vjekoslav Lenkić.

Za izniman doprinos uspješnom odvijanju turističke sezone posebna priznanja pripala jsu restoranu Atrij, hotelu baština ”Art hotel Kalelarga”, Boutique hostelu ”Forum”, noćnom baru ”Ledana”, Dubravku Vitlovu, zadarskom čokolatijeru, te Laudatu d.o.o. za DVD ”Lk. 2,25 – priča o sv. Šimunu”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...