Supernova proslavila drugi rođendan

Uz koncert Luke Nižetića te zabavni program voditelja Maria Perkovića i Renate Sopek, proslavljen je drugi rođendan Supernove, zadarskog trgovačkog centra. Posjetitelji su jučer od 16 sati mogli uživati u bogatom programu, roštiljadi i rođendanskoj torti. Specijalno za slavljenički dan mnoge su trgovine imale popuste i akcije. Uz to, izloženo je deset atraktivnih modela Harley Davidson old timera.

Građani su u velikom broju posjećivali centar tokom čitavog dana, a u večernjim je satima krenula prava „špica“ zbivanja.

Koncert Luke Nižetića, koji je bio zakazan za 19 sati, započeo je sa 20-ak minuta zakašnjenja te trajao oko sat vremena. Po završetku, Luka je sa smiješkom na licu i dobro raspoložen dijelio autograme i fotografirao se sa mladim obožavateljicama, te porazgovarao s nama.

Lipo je, prvi put sam u Supernovoj, ima puno dućana. Bilo je veselo, rođendan je, mora bit veselo. Meni je drago vidit ovako veseli duh, pogotovo jer sam bolestan i sad sam iz kreveta i onda kad vidim jednu pozitivnu atmosferu u publici odmah mi je osmijeh na licu, rekao je za Antenu Zadar, Luka Nižetić.

Iskoristili smo priliku da ga upitamo i za daljnje planove nakon što mu je prije nekoliko mjeseci izašao novi album.

Album je izašao početkom ljeta, a sada slijede koncerti koji će trajati tri godine. Idući koncert je u Osijeku, a planiramo i veću turneju koja počinje od Zagreba, kratko je dodao.

Zabavni program nastavio se do 21 sat uz glazbu i voditeljsko-zabavna umijeća Maria i Renate.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...