Franto i Ceste spremni za zimske uvjete

Službe i tvrtke zadužene za brigu o cestama u slučaju zimskih uvjeta spremne su za izlazak na teren, sol je osigurana a ralice i kombinirke spremne su za izlazak i čišćenje, saznajemo to u Cestama zadarske županije.

U unutrašnjem dijelu županije vrlo je izvjesno da će biti proglašeni zimski uvjeti, pa su sve službe spremne u slučaju snijega i nižih temperatura, doznajemo od Miše Barešića, voditelja zimske službe.

Više od 60 ralica i 10-tak utovarivača spremno je za izlazak na teren, dodaje Barešić, ističući kako je osigurana dovoljna količina soli u cijeloj županiji. Tako jer 60 tona osigurano za područje grada Zadra, 100 tona za Benkovac, 40 tona za Pag, a čak 200 tona soli za područje koje je i najkritičnije, ono Obrovačko i Gračačko.

Iako se prema vremenskim najavama u samom Zadru ne očekuju značajnije poteškoće, koncesionar Franto, spreman je za eventualne izlaske na teren, na čišćenje i posipanje solju.

Ova je tvrtka za zimu osigurala tri ralice i 50-tak tona soli, ali i dvije kombinirke i dva gredara koji su spremni za doček zime.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...