Isplate rodiljnih naknada na Viru najkasnije do veljače

Nakon jutrošnjeg upita čitateljice, koja nas je upoznala s činjenicom kako rodilje na Viru čekaju i po dvije godine isplatu sredstava za novorođenčad, o cijeloj stvari upitali smo Dražena Žepinu, stručnog suradnika za informiranje u Općini Vir.

Prema tome kako sada stvari stoje isplata sredstava za opremanje novorođenčadi trebala bi se provesti tijekom siječnja 2013. godine, najdalje u veljači. Preostale su još neke dodatne administrativne procedure, a sredstva su već osigurana tako da ne bi trebalo biti nikakvih problema da se isplata doista i izvrši i to za obje godine i 2011. i 2012. Molimo roditelje za još malo strpljenja, stoji u odgovoru Općine Vir.

Čitateljica (podaci poznati redakciji) upoznala nas je također s činjenicom kako i ona ali i neke njene prijateljice, također rodilje, uredno podmiruju sve svoje obveze prema Općini Vir u obliku davanja za komunalije.

Nemam ništa protiv njih i neću raditi nikakvu hajku, samo me zanima kada će napokon isplatiti te naknade, zaključila je čitateljica.

 

Ako i vas muči neki problem, javite nam ga putem našeg besplatnog telefonskog broja 0800 23 23 20 ili putem ove poveznice.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...