iako kasne dvije godine

Isplate rodiljnih naknada na Viru najkasnije do veljače

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Nakon jutrošnjeg upita čitateljice, koja nas je upoznala s činjenicom kako rodilje na Viru čekaju i po dvije godine isplatu sredstava za novorođenčad, o cijeloj stvari upitali smo Dražena Žepinu, stručnog suradnika za informiranje u Općini Vir.

Prema tome kako sada stvari stoje isplata sredstava za opremanje novorođenčadi trebala bi se provesti tijekom siječnja 2013. godine, najdalje u veljači. Preostale su još neke dodatne administrativne procedure, a sredstva su već osigurana tako da ne bi trebalo biti nikakvih problema da se isplata doista i izvrši i to za obje godine i 2011. i 2012. Molimo roditelje za još malo strpljenja, stoji u odgovoru Općine Vir.

Čitateljica (podaci poznati redakciji) upoznala nas je također s činjenicom kako i ona ali i neke njene prijateljice, također rodilje, uredno podmiruju sve svoje obveze prema Općini Vir u obliku davanja za komunalije.

Nemam ništa protiv njih i neću raditi nikakvu hajku, samo me zanima kada će napokon isplatiti te naknade, zaključila je čitateljica.

 

Ako i vas muči neki problem, javite nam ga putem našeg besplatnog telefonskog broja 0800 23 23 20 ili putem ove poveznice.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

 

Možda ste propustili pročitati

2 komentara

Click here to post a comment
  • vijest dana..novinarčiću
    a i te kuje što rađa, da bi dobila nekakvu naknadu
    tko je ovdje lud?

  • Pino jesi ti ispao babici iz ruku pri porodu? Ili si ti jedan od onih koji bi radije te naknade pojeli i popili u “tradicionalnim” seoskim fešticama na Viru. Ako raznorazne udruge na Viru troše pare na gluposti red je i da djeca dobiju ono što im je vijeće izglasalo.